(0)
Terug naar: Opleidingen
Stap 1 : Basis opleiding nagelstyliste start 28 april 2024

Stap 1 : Basis opleiding nagelstyliste start 28 april 2024

899,00

excl. BTW

Omschrijving:

Basis opleiding Nagelstyliste

 

In deze opleiding leer je de natuurlijke nagel tot in perfectie te verstevigen met een Biab product en minimaal te verlengen met behulp van sjablonen. Een Biab-behandeling is de trend van dit momenten daarom een musthave voor iedere beginnende nagelstyliste!

Bij Indiki Nails leer je alle tips & tricks voor het nauwkeurig aanbrengen van een Gelpolish kleur en het schilderen van een French manicure. Natuurlijk leer je ook de nagels na te behandelen en bieden we ook de nodige en vooral onmisbare theorie om het vak verantwoord te kunnen uitoefenen.

Je doorloopt een traject van 5 praktijk dagen. De laatste dag geldt als examen.

Deze uitgebalanceerde opleiding biedt een solide basis voor iedereen die ervan droomt om fulltime of parttime nagelstyliste te worden.

  • Na het volgen van deze opleiding kun je direct aan de slag als nagelstyliste en kun je deze Gelpolish behandeling (biab) aanbieden in de salon.
  • Na deze opleiding kun jij je verder specialiseren tot Blush Expert (natuurlijke nagel) of het verlengen van de nagels (Powergel opleiding)
  • Ook kun je kiezen voor een allround opleiding waarin de Basisopleiding, Powergel en Blush modules zitten, vraag naar de mogelijkheden.

 

Incl LESPAKKET

Op de 1e lesdag staat het lespakket voor je klaar, hierin zit:

* Biab producten 

* Instrumenten en tools

* Vijlen en vloeistoffen

* Primer en topcoat

* 1 x Gelpolish kleur

* Twin Light (nagellamp)

* Disposables zoals Nail wipes en Table Towels

ook ontvang je met jouw lespakket een leuke goodiebag.

Tijdens de opleiding werk je met onze Twin Light en electrische vijl. Bevalt de electrische vijl goed dan kun je deze tegen een scherpe prijs bij ons aanschaffen € 299,- ex btw dit is incl 2 bitjes.

Huiswerk:

Hou er rekening mee dat je ongeveer 5 uur per week thuis bezig bent met het huiswerk, dit doe je op modellen of als dit niet lukt kan dit op een Nail trainer. Die kun je bij ons aanschaffen voor € 99,- ex btw.

Modellen:

Tijdens de opleiding neem je 2 modellen mee.

* Dag 1 model zonder product op de nagels

* Dag 2 model zonder product op de nagels

* Dag 3 neem je model van dag 1 mee

* Dag 4 neem je model van dag 2 mee

* Dag 5 examendag neem je model van dag 3 weer mee

 

Betaling:

Bij inschrijving heb je 2 opties van betaling

* optie 1: Bij inschrijving betaling in 1 keer dmv overschrijving of ideal € 899,- ex btw

* optie 2: Bij inschrijving van de opleiding betaal je € 200,- administratie kosten en 10 werkdagen voor aanvang van de opleiding betaal je het restant via overschrijving, ideal of contant aan de balie. € 699,- ex btw

Na inschrijving krijg je per e-mail een bevestiging, krijg je nog verdere informatie over de opleiding en sturen we je de algemenen voorwaarden.

 

Lesdagen:

De lesdagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur en de lunch wordt door ons verzorgt.

Wij werken met de producten van Magnetic en je krijgt les van vakbekwame docenten die opgeleid zijn door Magnetic Nail Design.

 

 

Inclusief lespakket:
  • Ja