(0)

Over ons

Ik ben Ina vd Zwaag 50 jaar en samen met m’n vriend Peter hebben we 2 heerlijke kinderen. Tess van 11 en Nick van 8. In de vakanties zul je ze vast en zeker wel een keer aantreffen in de groothandel.

9 jaar geleden had ik het gevoel dat het roer om moest, ik was niet meer gelukkig met m’n werk, kinderen te vaak naar de opvang. Vooral ook wilde ik mijn eigen baas zijn, zelf m’n uren invullen en meer bij de kids zijn. Ik wilde ondernemen!

Na de opleiding Allround Nagelstyliste ging ik aan de slag in mijn eigen salon aan huis, Nails by Ina.

In de salon waar ik werkte met de producten van Magnetic is het elke dag een feestje. Wat een schot in de roos, een heerlijk beroep. 

Na 5 jaar een succesvolle salon te hebben gehad is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na de docenten opleiding bij Magnetic Nail Design in Soesterberg kan ik nu mijn passie en liefde in het vak door geven in mijn eigen opleidingscentrum. Maar ook om vooral na de opleiding de dames te blijven adviseren en begeleiden in hun start in dit prachtig vak. Dit kan gaan om klantenwerving, het bepalen van je prijslijst, lastige nagels etc.

Opleidingscentrum

Moet bij jou ook het roer om? Ben je ook toe aan een carrière switch, je eigen uren indelen en ondernemen…… dan ben je hier op de juiste plaats.

Wij bieden tal van opleidingen voor de startende als voor de gevorderde nagelstylistes. Allround opleiding, de Perfecte Salonnagel, perfectie/snelheids trainingen, nailart enz.

De groepen in de opleidingen zijn niet groter dan max 8 personen zodat iedereen de aandacht krijgt die men verdiend om zo te zorgen dat het niveau van de opleiding zo hoog mogelijk is!

Groothandel

In de groothandel staat professionaliteit, kennis en vakmanschap bovenaan. Maar het persoonlijk contact met de klanten, humor en het plezier zijn minstens zo belangrijk. 

We leveren met Magnetic, Barbicide, MoYou en Shemax een totaalpakket professionele producten voor de nagelstylistes. Van kunstnagels tot manicure, alles wat je nodig hebt in de salon. Alles is van het hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs. 

Kom gezellig een keer langs, de koffie staat altijd klaar.

We zijn open: 

Maandag           10.00 - 16.00    

Dinsdag             10.00 - 16.00

Donderdag         10.00 - 16.00

Vrijdag                10.00 - 16.00

1e donderdagavond van de maand koopavond 18.30 - 21.00 uur.